Bel ons +31 (0) 566 68 98 88

Passantenligplaatsen

Gezellige jachthaven op loopafstand van het Kameleondorp

Van harte welkom in onze jachthaven!

De receptie met watersportwinkel is iedere dag (m.u.v. zondag) geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Tijdens de openingstijden kan het havengeld bij de receptie worden voldaan.

Beschikbaarheid passantenligplaatsen
De vrije passantenligplaatsen in onze jachthaven zijn te herkennen aan een groen bordje. Staat het bordje bij de ligplaats op groen, dan is deze vrij en kan hier worden aangelegd.
Deze ligplaatsen bevinden zich in de kom van onze jachthaven, vanaf de ingang gezien is dit zo ver mogelijk naar het gebouw toe varen.

In het algemeen zijn deze ligplaatsen vrij voor passanten van maandagavond t/m donderdag en van zaterdagavond t/m zondag.
Op vrijdag, zaterdag en maandag wisselen de schepen van onze yachtcharter en zullen deze schepen hier liggen. De verhuurschepen zullen in ochtend vóór 9:30 uur arriveren en de ’s middags vanaf 15:00 uur weer vertrekken. Op deze dagen is het wel mogelijk om in onze haven te overnachten.

De ligplaatsen aan de T-steigers en aan de lange kant (links) bij binnenkomst in de haven zijn gereserveerd voor onze vaste ligplaatshouders. Op deze plekken mag alleen aangelegd worden wanneer hiervoor toestemming is gegeven bij de receptie.

Voorzieningen jachthaven
Het toiletgebouw met meerdere toiletten en douches (inworp € 1,-) is 24 uur per dag geopend. Ook beschikt het toiletgebouw over een invalidetoilet, baby wasruimte en afwasplaats (inworp € 0,50).

De gehele haven is voorzien van gratis Wi-Fi. Het wachtwoord is verkrijgbaar bij de receptie.

Voor de boot zijn er vele stroomaansluitingen (€ 3,50 per dag), drinkwatertappunten (€ 1,-) en een vuilwater aftappunt/legingpunt voor chemisch toilet te vinden.

Aan de lange groene kant staan meerdere picknickbanken en is er een overdekte barbecue plaats waar alle havenklanten gebruik van mogen maken.

Het afval graag meenemen of scheiden en deponeren in de daarvoor bestemde afvalcontainers (rest, papier, glas, plastic flessen en blikjes). Deze afvalcontainers zijn te vinden aan de linkerkant van het verhuurgebouw (antracieten havengebouw).

Mochten er nog vragen zijn, vernemen we deze graag.

We wensen jullie een heel fijn verblijf!