Bel ons +31 (0) 566 68 98 88

Voor passanten en vaste ligplaatsen

De jachthaven, in het gezellige dorp Terherne, is sfeervol en netjes.

Onze jachthaven in Terherne

Nette en centraal gelegen jachthaven met vaste- en passanten ligplaatsen

Naast een verhuurvloot en een watersportshop beschikken wij ook over een verzorgde jachthaven. De jachthaven is centraal gelegen in het Friese merengebied, direct aan het Prinses Margrietkanaal. De haven beschikt over 100 comfortable ligplaatsen, voor zowel passanten als vaste ligplaatshouders. Daarnaast beschikt de haven over een tal van watersportfaciliteiten zoals een trailerhelling en een botenlift van 20 ton. De ruime ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en en watertappunten. De hoge vaste steigers zijn stabiel en zorgen ervoor dat u meestal op dekhoogte kunt opstappen. Tevens is er mogelijkheid tot winterstalling en/of zomerstalling, op het buitenterrein of in één van de speciale loodsen.
Voor de auto (en trailer) is een afgesloten parkeerterrein.

De ingang van de haven heeft een diepte van ongeveer 2.10 meter terwijl de haven "binnen" een diepte heeft van ongeveer 2.50 meter. De haven beschikt over een toiletgebouw met vloerverwarming. Elke gast op de haven heeft de beschikking de auto te parkeren op een afgesloten parkeerterrein en gebruik te maken van onze haven karretjes. 's Avonds is het terrein sfeervol verlicht.

Bent u op zoek naar een vaste ligplaats nabij het Sneekermeer? Laat het ons weten via 0566-689888 of het contactformulier.

Laat uw boot ook in de winter door ons verzorgen! Lees meer over de winterstalling